30 июл. 2007 г., 15:59

ПРЕВЪРНА МЕ 

  Поэзия
1199 0 33


Превърна ме във капчица сълза

и лесно е сега... да ме преглътнеш.

Причина малка, късче синева -

в  сърцето ти... преди да ме откъснеш.

Превърна ме във думичка - една.

От устните ти шепна колебливо.

Мълвяща в транс от болка и вина,

оставяща сърцето... мълчаливо.

Превърна ме във дращеща вина,

прикриваща с клепачите нюанса

на всеки спомен, свързан с любовта,

претеглящ във душите ни баланса.

Сега съм изхабена... от превръщане,

забравих даже  първата си роля.

Към истинската себе си се връщам и

моля те - не идвай с мене... Моля...

© Кремена Стоева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??