21 авг. 2008 г., 19:49

През моето въображение 

  Поэзия
425 0 0
Улиците на моето въображение
пресичат твоя бряг.
По улици на мигновеното творение
се разхождам и мечтая пак.

Към истинската сила на словата
по улиците тичам в силен бяг.
Да те настигна, да опиша красотата,
на улицата със сърцето да заплача в такт.

По улици на страх и самота
да изпълня своята мечта.
През улици на букви и слова
да заблестя със силата на любовта.

© Ина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??