23 июл. 2008 г., 10:40

Причина... та... 

  Поэзия
798 0 3

Ти ме владееш изцяло,

а даже не го осъзнаваш.

Имайки моето тяло...

и това ли не оценяваш?

Търсиш във моето минало

причина да ме оставиш...

Каквото било е било.

Не искам да ме забравиш...

© Катерина Баева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??