8 июл. 2007 г., 18:29

приказка 

  Поэзия
591 0 0
Луната гали в небесата
всяка светеща звезда.
Нашепва лек ветрец в
тъмата за тайните на любовта.

Обичали се нявга двама,
ала нечия лъжа
убила любовта голяма
и обрекла ги на самота.
 
Сълзи се леят и не спират,
ала във живота е така.
Тъга в очите ще извира,
макар, че нямаш ти вина.

© Пжжжж Сооооо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??