22 июн. 2006 г., 20:11

ПРИЛИВИ и ОТЛИВИ 

  Поэзия
712 0 1
   Любовта е като прилив,
   любовта е като отлив,
   идва и си заминава,
   но горчивата следа остава!
  
   Няма даром в този свят -
   да се бориш това е знак,
   че се опитваш да постигнеш
   цел желана и мечтана!
 
   Любовта е най-желана
   щом е истински мечтана,
   със любов да се напиеш
   истински ще се откриеш!
 
   Мислиш, че си я намерил,
   вярваш, че си я открил,
   но в живота всичко става
   всичко идва и си заминава!

   Любовта играе роля
   в живота на всички хора.
   От любов човек умира,
   от любов човек убива!
 
   Прилив от любов да усетиш,
   знай, от радост ще засветиш.
   Отилив от любов да усетиш,
   трябва ти да се намесиш:
   действай бързо, не мисли,
   любовта си ти спаси!

© Дори Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Да намериш и да спасиш искаш любовта
    от тук разбира се за теб че е мечта .

    Прекрасно чувство написано от младостта .

    Бори се,върви по този свой път в света
    а ако искаш тук там поправи го на места .

    Аз само казвам,решението вземаш ти сама .
Предложения
: ??:??