28 июл. 2011 г., 14:18

Принцове разни 

  Поэзия » Другая
526 0 2
"Къде ми е принцът" - жената се пита
и после във мрежи тъпака оплита,
нямал си кон, само счупена лада,
а животът със нея като на клада,
два реда сълзи и толко сополи,
сърцето на принца на кола наболи,
от принц го превърна във смешен жабок,
било това Уж... за него урок,
поуката всеки ясно разбира,
накрая в момчето принцът умира.

© Цецо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??