15 февр. 2007 г., 19:08

ПРИНОС КЪМ ОБЯСНЯВАНЕТО НА ЛЮБОВТА  

  Поэзия
1151 0 13

 

Гланцираната лъскава хартия

трудно се запалва.

Гори не като другата,

обикновена

и бързо пожълтяваща.

А трудно и мъчително.

И бързо гасне,

без топлина да отдаде.

Хартия-нелюбов.

 

© Дачо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??