2 июл. 2008 г., 14:34

Пристан 

  Поэзия » Любовная
435 0 6
  

Пристан

 

 

Слънчев Юли ме гали с аромат на сено

и създава пак щастлива поличба.

На сенокоса в разгара сме и дано

този сезон да завършим с отличие.

 

Шепне слънчев Юли за бели платна,

все по-сладки са нашите есени,

три лета са зад рамото и зад гърба,

на крилете на птици понесени.

 

И догоре запълнени с красота,

все натам към звука на прибоя,

към надеждите чисти и песенни,

чрез които завинаги вече съм твоя.

 

Ще се връщам в моя слънчев Юли,

(нищо, че Август в очите искри)

когато суровата зима отбрули

и последните летни любовни мечти.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??