6 июл. 2007 г., 10:55

Присъда 

  Поэзия
679 0 13

                                                Присъда

                                 Осъдих сърцето си да те обича,
                                 да страда, да чака, да тича.
                                 На теб да иска да прилича 
                                  и като тебе да прощава и обича.

                                 Оставих душата без присъда,
                                 да вика, да моли, да страда.
                                 Да преминава всяка преграда
                                 и пак в затвора да остава.

© Олга Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??