16 янв. 2013 г., 21:10  

Присъни се в съня ми, па макар и далечна... 

  Поэзия » Любовная
595 0 1

Присъни се в съня ми, па макар и далечна,

да бе недействителна и просъница грешна.

Така ми хареса, че прииска ми се и още

от теб да усетя, да вкуся, да те докосна.

 

 Сънувах те такава, каквато те искам,

каквато мечтая те, бленувам и страдам.

Яви се в съня ми ти най-накрая,

да те почувствам, да те опитам

и отново да те мечтая.

 

 Нахлу така неочаквано, ненадейно,

да навееш в съня ми, като в зимна виелица

преспи от спомени и чувства забравени,

за теб самата с времето непокварени.

 

 Завладя мислите ми и преобърна света ми

от един сън, сънуван единствено само.

Нима възможно е, щом веднъж дошла си,

наново да дойдеш, ала не във съня ми?

 

 Такава, каквато си в действителност ти самата.

Не чак толкова приказна и изящно красива,

а малко наивна, срамежлива и непохватна -

каквато те искам в живота си тебе самата.

 

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

 

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??