29 сент. 2017 г., 21:40

Притихвам в теб ... 

  Поэзия » Любовная
327 3 9

Притихвам в теб,

в енигматичната ти същност,

укротяващ  най-дръзките ми демони.

И  самобитно разпиляваш  цялата  ми женска  чувственост,

в потайните  пространства на душата си.

Притихвам в теб,

в неукротимите ти длани

по мъжки силни, владеещи безкрая.

И всеки огнен дъх болезнено се впива  в мен,

изтръгвайки най-тъмните признания.

Притихвам в теб ...

© Дочка Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??