4 мая 2008 г., 12:01

Приятел ми бе? А сега? 

  Поэзия » Другая
706 0 15
                                                                    "Той е добър приятел, ще те намушка отпред"
                                                                                                                         Луис Левинсън


Приятел ми бе – не отричам,
но само до вчера, а днес?
Как толкова бързо изгуби
вярата, мечтите и моя адрес?
Отлетяха светлите надежди
и вярата в добрия приятел.
Издиша хиляди копнежи,
в сърцето ми днес си предател.
Приятел ми бе – преди време,
промени се от вчера до днес.
Животът ти се е превърнал в бреме,
изпълнено с мъки и стрес.
Живей така, щом си желаеш,
но аз пак съм онази жена.
Те, годините не ме промениха,
още мечтая за дом и деца.
Приятел ми бе – не отричам,
но само до вчера, а днес?
Бързо забрави как те обичам.
Приятелството ни загуби адрес.


                                                                  

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??