30 июн. 2009 г., 21:35

Приятел съм си аз 

  Поэзия
458 0 0

Различавам доброто.

В проблем даден

от всичките му страни го разглеждам.

Изненада е моята различност.

Приятел съм си аз.

Не ме е страх от приятеля ми.

Вярвам му, не ме притеснава и спасение е.

На сърце съм му, обича ме.

Истината му е чиста.

Слънце е усмивката му.

С мисли цветни ме обогатява.

С любов добра ми помага.

Тежките моменти

не ги споделям, за да се успокоявам.

Нямам нужда.

Даденост е силата ми.

Изпитвам ги, преживявам ги

и ги разказвам с шеговито

настроение и думи.

Помогнал съм си и съм щастлив.

Затова, приятел съм си аз.

 

 

                                                                                                              Г.Ф.Т

© Георги Табаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??