22 февр. 2007 г., 15:23

Приятелите са... 

  Поэзия
668 0 4
Кое най-важно е на този свят?
Кое най-свято е в живота?
Ще каже някой - Любовта.
Но аз ще кажа думата-Приятел!

И не защото не познавам любовта,
и не защото я отричам.
Всички казват, че е сляпа тя.
Приятелите всичко виждат!

Те плачат с твоите сълзи
и с твойта болка страдат
За теб са техните души...
Приятелството? То е като клада,

в която страх, омраза и лъжи
изгарят като сухи клони!
Любов ли?! Вятър и мъгли!
Приятелството е до гроба!!!

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??