26 февр. 2011 г., 12:56

Приятелки завинаги 

  Поэзия » Другая
856 0 1

На Неделина

 

Колко време сме заедно вече -

замисляла ли си се?

От детските години отминали,

та до ден днешен.

 

Винаги една до друга.

Без кавги, предателства.

Успяхме да изградим и съхраним

най-великото приятелство.

 

И сега, на прага на твоите

двадесет години,

пожелавам да го запазим,

докато сме живи!

 

 

2001 г.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • МАЛКО ПРИЯТЕЛИ ОСТАВАТ ДО ТЕБ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ.НЕ ТИ ТРЯБВАТ МНОГО...СТИГА ТИ ЕДИН,НО ДА Е ИСТИНСКИ!ПОЖЕЛАВАМ ОТ СЪРЦЕ!ХАРЕСА МИ МНОГО!
Предложения
: ??:??