7 дек. 2006 г., 16:50

Приятелко..! 

  Поэзия
1029 1 2

                    
Защо, приятелко любима,

ти плачеш в този час?

Нима си тъй лесно ранима,

каквато натякваш ми, че съм аз?

Не плачи, скъпа… Прости му!

Той обича те, знаеш това!

Не тъжи, просто “любими”

за пореден път му кажи!

Обичаш го - мен не лъжи...

или себе искаш да мамиш?!

Обичаш го, то си личи,

пред мен недей да се правиш!

До теб съм, знаеш това,

каквото и да се случи,

ти винаги можеш сама -

без него, аз пак ще съм тука!

Така че изтрий тез сълзи,

да пием за тях.. За мъжете!

До дъно, приятелко... Нека горчи,

ние празнуваме, защото сме двете!

© Аззз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??