7 окт. 2005 г., 20:22

Приятелко моя... 

  Поэзия
1582 0 2
             Приятелко моя, кажи ми
             защо от любов ме боли,
             нали да обичаш е хубаво,
             защо в очите ми има сълзи?

             Приятелко моя, не виждаш ли,
             как останаха нечути думите?
             Влюбих се, приличах на глупачка,
             защо все още се надявам, кажи ми?
 
             Приятелко моя, помогни ми-
             не мога да намеря сили в себе си!
             Знам, погубвам се - прости ми,
             събцето ме боли, но обичам. Обичам го...
             
            

© Димитрина Станчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??