Приятелю, любими, моля те кажи
ще дойдеш ли при мене, през трудни, лоши дни?
Приятелю, любими, кажи на мен сега,
ще бъдеш ли до мен, когато се нуждая от твоята ръка?
Приятелството знаеш, за мен е ценен дар,
за радост и тревоги, за тежкия товар.
Приятелското рамо е силната стена,
която ни предпазва от трудност и беда.
Приятелските думи са чистата вода,
която да пречиства нашата душа.
Приятелската обич е цветната дъга,
която прави пъстър и красив света.
Приятелю, любими, нека всеки ден,
усмивка да даряваш, да бъдеш част от мен.
Приятелството вечно между нас да е,
като слънчев лъч да грее в нашето сърце.
© Пламена Владимирова Все права защищены