10 мая 2014 г., 21:27

Признание 

  Поэзия » Юмористическая
696 0 6

Готин пич си – мацките ти казват.
Само че дали не си глупак?
Мислиш, че за тебе ще припадна?
Sorry, скъпи – просто няма как.


Много те обичам, тъй да знаеш
(колкото в чинията – муха)!
Най ме кефят типове нехайни,
дет’ не знаят що е туй – душа.

 

Скъп си ми, кат’ чушки на пазара,
мъж на място, женската мечта,
ама бягай, да не се прекараш,
все си е по-сигурно така.

 

А пък мене хич недей ме мисли
(че ахмаци много, Господ дал),
ще си хвана, който си поискам,
а за тебе – просто ми е жал!

 

 

 

Едно стихотворение, което писах преди време, но не съм публикувала досега заради малко необичайния за мен стил, но се надявам да ви хареса, приятели!

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??