22 янв. 2006 г., 22:12

Признание 

  Поэзия
689 0 1
Признание

Животът ми е пълен с изненади,
изглеждат ми заслужени награди.
Лъжовно ме понася на криле,
безспирно и греховно ме зове.

На пръсти стъпвам ,за да съм голяма,
не виждам ни една забрана.
Със вирнат нос и облак спрях
 и Азът ми залива се от смях.
 
Обичам този гъдел мой принуден,
за малко заприличах на заблуден.
Оказах се греховен пленник
и вярващ в роля на неверник.

© Милена Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Браво!Много ми хареса и звучи различно 6 от мен
Предложения
: ??:??