25 мар. 2008 г., 15:51

Признание 

  Поэзия » Любовная
605 0 3
Има хора, за които
кратко чувство любовта е.
Без да пита те врихлита
и отлита след това.

Знам, че няма да повярваш.
Но при мен не е така.

Чувствата ми все така са силни,
както в първите ни дни
и продължавам аз да те обичам,
теб - любимата жена.

Обичам те .

© Десислав Сергеев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??