26 апр. 2008 г., 09:34

Призрачно момиче 

  Поэзия
1044 0 20
Призрачно момиче

Красиво, но изпито лице...
Нежно, но спряло сърце...
Ледено студено тяло,
от смъртта избледняло...
Момиче, затворило завинаги очи,
без дори в тях сълза да заблести...
Момиче, с душа дълбока,
която сега ще броди без посока...
Ще чуваш стъпките й в тишината...
Сълзите й ще виждаш в росата...
Името ти тихо ще мълви...
До теб духът й ще стои...
Насън измъченото й лице ще виждаш...
С писъци, изпотен ще се събуждаш...
Ще я сънуваш призрачно красива,
от болката на другите щастлива...
Ще се молиш живота ти да остави...
За болката си да забрави...
Но тя е тук, за да си отмъсти,
защото без да знаеш убил си я ТИ...

Април 2008


© Просто Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??