6 июн. 2015 г., 20:38

Проблясъци 

  Поэзия » Любовная
314 0 0

Прекрасна е тя, Любовта,

Когато грее в две сърца,

А колко болка причинява,

Щом несподелена тя остава...

 

*******

Една рана отново боли,

Една мечта несбъдната остана,

А времето безмилостно лети -

Все пак животът продължава...

 

*******

Без нея чувствам празнота,

Без нея тъжно е сърцето,

Обвито в ореол от самота,

Като самотен кораб сред морето.

© Георги Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??