Как така отключи сърцето ми
и прекрачи оттатък прага.
С цвят облада празнотата ми
и нарисува за мене небе.
С късче от своя дух ме докосна.
Леко, ефирно над мен прелетя.
Напръска с ухание моите устни
и с обич най-чудна ме завладя.
© Здравка Бонева Все права защищены