Дано да си щастлив,
в този пролетен ден.
Дано любовта да грее,
в твоите мили очи.
Надеждата за старостта,
когато ще сме двама.
С полъха на радостта
да изживеем дните.
Ето храстчето зелено,
дряна цъфнал в жълто.
Слънчицето се усмихна,
но тъгата не отмина.
Но аз вярвам в доброто,
в обичта в душите.
Любовта е чудото
греещо в очите.
© Елена Все права защищены