12 мар. 2006 г., 01:27

Пролетен възторг 

  Поэзия
790 0 0
Зелена поляна, красиви цветя
и сред поляната - Той и Тя.
Любов... една мечта осъществена
и трепет сладка сърцата пълни със възторг.
Нежни ласки, природа, красота.
Тез две души, посипани от една лавина
под маската на любовта,
и таз лавина ги повлича,
увлича ги във вихър нов,
един на друг ги тя обрича
със сладка думичка - любов.

© Евгения Тоскова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??