8 мар. 2007 г., 20:47

Пролетно въодушевление :) 

  Поэзия
749 0 2
Слънцето усмихнато играе с първите цветя на пролетта и въздуха наоколо ухае на топъл ден, на дъжд и на трева... И сладък липов цвят опиянява живота мой и всеки следващ ден... А пътя свой събдата продължава и сигурна съм - води те при мен!

© Теодора Стефчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??