Избирам щастието
за мой приятел,
оставям страданието
далеч, далеч от мен.
Избирам радостта
за мой пътеводител,
оставям безнадеждността,
далеч, далеч зад мен.
Изчезва празнотата,
изгнива чернотата -
потъват в спомен бледен,
далеч, далеч от мен.
© Елена Балездрова Все права защищены