Пускам те. Сълзят очите.
Пускам те. Не брой сълзите.
Роня се по тротоара.
Смесвам се с мазилка стара.
Жегата обсебва дните.
Болката в тила занити.
Разрив лют без изневяра.
Дънен теч в резервоара.
Пускам те. Закони скрити
осветиха си следите.
Нови вейки ще покара
цветето, пленило звяра.
© Светличка Все права защищены