2 мар. 2014 г., 18:49

Прошка 

  Поэзия » Другая
1688 0 0

Днес в този хубав ден

Прошка искам,

прошка давам,

от грешките аз се поучавам.

Понякога хората ранявам, но

ръка приятелска дарявам

и за своите грешки

аз се извинявам,

и на всички

аз прощавам.

Човешко е да се греши

и всеки от нас да съгреши,

прошка приеми и душата отвори,

Бог с вяра приеми.

© Кирил Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??