12 окт. 2008 г., 17:24

Прощавам за последно 

  Поэзия
672 0 2

Прощавам ти... всяка изневяра,

всеки поглед - грешна страст!!!

Да си отида... НЕ, НЕ, не мога...

пред греха ти плача аз...

Прощавам ти пред бога

за допира до чужда плът!

Пред тълпата тук от хора -

заклевам те до Смърт!!!

Прощавам ти със клетва,

клетва с божа съд -

"Изневяра пак ако последва,

да гориш без милост в АД".

 

© Недислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??