7 мар. 2009 г., 18:14

Прости ми 

  Поэзия » Любовная
957 1 0

Рана след рана и в раната пак рана...

 

Прости ми, че мога да те даря с любов такава

за каквато си мечтаеш,

прости ми, че това е моят начин на любов,

но най-много те моля прости ми, че ме има

и сърцето ми не може да обича вече друг.

Живот ли е това или дяволска отплата...

Да се кълна, че вечно ще те нося във сърцето няма нужда -

то съдба ми е и аз се примирих с това!

А ти продължавай да живееш

остани си мил, добър и търпелив

И независимо дали със мен или със друга

остани човек и бъди щастлив!

 

© Валиша Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??