28 апр. 2007 г., 22:11

Прости ми ако... 

  Поэзия
732 0 0
Прости ми, ако някой ден ти кажа,
че вече не те обичам.
Любовта, ти знаеш, че не е вечна,
но знай, че с клетва аз се заричам -
ти ще бъдеш едниствения, покорил моето сърце,
ти ще бъдеш единственото, за моите очи, момче.
За теб единствено сърцето ми ще тупти,
към теб една мисъл вечно ще лети,
и в чистите ми искрени сълзи,
открий истината ти.
Остават  толкова несбъднати мечти,
но аз ти дадох всичко,
дадох ти живота си!!!

© Мария Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??