17 апр. 2006 г., 22:34

Прости ми мамо... 

  Поэзия
3670 0 2

Прости ми мамо...


Прости ми мамо,

за всяка моя грешка,

за всичко, с което съм те наранила.

 

Прости ми мамо,

не искам да съм пречка,

но ти за мен си моята закрила.

 

Прости ми,

за всички глупости и думи,

неуместно сторени от мен,

но искам да има близост помежду ни,

да ти споделям всичко, всеки ден.

 

Благодаря ти,

че си ме родила

оценявам аз това,

дори да не показвам, съм разбрала,

че за мен си всичко но света.

 

Благодаря ти,

за всяка твоя саможертва,

за всичко, с което ме даряваш -

може да съм лоша, но те обичам

и в това недей да се съмняваш.

 

Извинявам се,

не искам да съм такава,

но времето е тежко и коварно,

всеки иска разбирателство да получава

и подкрепата на близките за мен е най-важно.

 

Извинявам се,

но дано  ме разбереш

защо съм толкоз озлобена,

аз не съм вече малкото дете

и мисля, че поне малко съм променена!

© Мария Амбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Майките заслужават най-доброто....
    За тях не може да се пише само ей,така.
    Можеш!Искреността не е достатъчна.Поогледай го!
  • Искрено посвещение на майката!Защото тя го заслужава...,майката е свята!Поздравче!
Предложения
: ??:??