10 июл. 2008 г., 22:33

Прости ми ти 

  Поэзия » Любовная
867 0 3
Прости ми ти

Помниш ли как ме прегръщаше
с твоите силни ръце?
Помниш ли как с любов ме обгръщаше
и колко нежно докосваше мойто лице?
Помниш ли как ме целуваше
и нежни думи как ми мълвеше?
Помниш ли как с часове ми се любуваше
и как в тишината шептеше?...
Помниш ли тогава колко бях щастлива,
но дали щастлив си бил и ти?
Помниш ли, че за теб аз бях най-красива,
но нищо от това не оцених.
Прости ми ти!

© Милена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??