13 июл. 2013 г., 19:32

Просто размишления 

  Поэзия
532 0 1

Не спирам да се чудя
дали за всички има място под това небе!?
Или пък някои
само гробът ще ни приюти?
Ако е така,
чия е тази воля
с мъки там да се стремим?
Да жадуваме покоя
и земята да ни утеши.
Ако бъркам, поправи ме,
но първо помисли,
дали за твойто място
някой друг не се гласи!

© Снежа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??