5 янв. 2019 г., 18:34

Просто сняг... 

  Поэзия
594 1 3

Просто сняг…

Снегът навън е просто сняг,

но някъде дълбоко в мене

се сипе бял небесен прах

и шепне думички вълшебни.

Не си отивай ! Остани !

Ела за пет минутки само!

И знаеш ли , знаеш нали !?

Най-важното дали ти казах ?

До теб съм , между нас –снега,

вълшебен бял прашец небесен. 

Той пълен е със чудеса

и любовта топи го лесно !

Снегът навън е просто сняг,

но някъде дълбоко в мене

той просто мост е между нас…

докоснем ли се , става песен !

Диана Стоянова /Зареница/ 05.01.2019г

© Диана Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??