14 мар. 2007 г., 10:05

Просто забрави 

  Поэзия
707 1 2
Хайде тръгвай!
Тръгвай!
Чуваш ли?
Върви си!
Върни ми ключа!
Иди си!
Ще заключа след теб.
Не се обръщай!
Гледай напред!
Не се вини!
Не страдай!
Не ме мисли!
Тръгни!
Не ме помни!
Раздялата е трудна,
винаги боли, но...
Не плачи.
Не си дете.
Ето, аз не плача.
Няма смисъл.
Със сълзи няма да те задържа.
Без теб съм живяла
преди да те срещна.
Без теб ще живея
и след като тръгнеш...
Хайде, тръгвай вече!
Не се вини!
Не ме мисли!
Не ме помни!
Просто забрави!...
2001

© Анета Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • отново ще ти кажа, че е невероятно...начинът по който е написано това стихотворение ме кара едва ли не да почувствам как си се чувствала ти тогава, да съпреживея твоята история...
  • Определено, "лупа" няма да му трябва!

    Поздрав, Ани!
Предложения
: ??:??