12 нояб. 2013 г., 18:33  

Провален преход 

  Поэзия » Гражданская
340 0 0

Преходът се провали.

Божия сълза вали -

10 ноември мина,

просяк пак се спомина.

В таз държава ред няма

и нуждае се от промяна!
Народе, неволята ли те сломи

или заспа дълбоко сред тъми?

Второто е, апатията те убива

и докато търпиш системата крива -

животът ти в нещастие ще минава,

вместо постепенно да се подобрява.

Сам пътя трябва да си избереш -

да се бориш със злото или да умреш!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??