29 янв. 2023 г., 20:43

Провокирано стихотворение 

  Поэзия
306 4 2

За Вонегът прочетох и реших да пиша. 

В шест реда рима аз да се опиша. 

 

Но душа дълбока, кладенец опасен. 

От къде да почна? Пътят не е ясен.

 

Затова, напред с рогата, скачам във средата. 

Жива съм, това е! Зная си цената! 

© Мария Каратерзиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??