Животът ти отдавна не е мой
и част от него няма аз да стана,
в нощите поредния герой,
дошъл при мен с поредната измама.
Нима бе тук за мъничко да спреш
и после пак за дълго да се скриваш,
ти мигове единствено крадеш,
не мен самата... тялото да имаш.
Но стига ми огромното тегло,
семейния ти мир да нарушавам,
с измените във чуждото легло,
на празната си кауза да залагам.
Животът ти отдавна не е мой
и днес е време този край да сложа,
ще срещна своя истински герой
и на любовта си чиста ще заложа!!
© Красимира Касабова Все права защищены