31 июл. 2008 г., 06:47

Пръстен за спомен 

  Поэзия » Другая
1047 0 6

Приказка вълшебна,

сътворена от любов,

тайни на душата,

чакащи един урок,

сърце небрежно,

удавено от нов живот,

пръстен за спомен

от една изстрадана любов...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??