17 июл. 2009 г., 11:02

Пясъчна илюзия 

  Поэзия » Любовная
683 0 3

Пясъчна илюзия

Небето прегърна морето,
чайките весело махат с крила,
вълните палуват
и със слънчеви лъчи лудуват.

На брега на морето,
с бяла роза в коси,
рее се една мечта
в очакване на любовта...

Сърцето изпълва
внезапен неистов копнеж
и до безпаметност очаква...
любовта.
ЛЮБОВТА...
Сияйна като звезден дъжд,
с коси разпилени от вятъра,
с очи окъпани от утринна роса...

... тъжна птица с уморени крила
е мечтата моя - мечта,
наречена любов...

Любовта...
пясъчна илюзия е тя...


© Лиляна Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??