27 авг. 2022 г., 08:05  

Първата любов 

  Поэзия » Любовная
273 0 1

Ти си моята първа любов, истинска без преструвка,

ти си моята първа мечтана целувка.

Не мога да те забравя, колкото и да се опитвам,

само аз си знам каква мъка изпитвам.

Отсъствието ти от мен цялото щастие отнесе,

и само болка ми донесе.

Но колкото и да ми е трудно, без теб трябва да продължа,

за живота трябва здраво да се държа.

Първата любов дълбоко в сърцето се заравя,

но никога не се забравя,

и колкото и време да мине,

копнежът по първата любов никога не ще отмине.

Макар и сега да сме разделени, сърцата ни ще бъдат винаги обвързани,

завинаги от Бога свързани.

На този, или на онзи свят, знам,че с теб все някога отново ще се срещнем,

и всички радости и мъки заедно ще посрещнем.

 

 

© Венета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??