13 июл. 2007 г., 23:03

Първи в сърцето ми 

  Поэзия
562 0 1
Вечер, когато ме няма,
когато съм далеч от теб,
мисли си за мен
и не забравяй, че в този момент
ще сме заедно в мислите си!
Макар и далече от теб,
каквото и да правя,
винаги мисля за теб!
Километрите нямат значение,
щом любовта съществува.
Страстта и желанието да съм с теб,
са прекалено силни!
Когато четеш това,
спомни си за всички наши спомени
и времето, което сме прекарали заедно!
Как се запознахме? Спомняш ли си?
Много интересно беше...
Къде беше първата ни среща,
а първата целувка?
Това са най-красивите ми спомени...
Ти си първи в моето сърце,
искам да го знаеш!
Ти си първи в моето сърце,
и първи ще останеш!!! (а първия никога не се забравя)

© Габриела Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??