22 янв. 2013 г., 15:51

Пътешественици 

  Поэзия
812 0 2

Три сапунени балончета в очите със цветя 
политнаха света да видят.
Едното се наду от от завист и така 
пукна се над моята градина.

 

Другото погледна към небето.
Малко се замисли. После полетя,
нависоко може би, където 
в облаците посади цветя.

 

Третото замина към морето,
а морето, знам, че е далече.
Какво се случи с него -
и до днес не знам,
ако вие знаете - кажете.

© Багра Цветелинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??