17 февр. 2020 г., 18:25

Пътеводна 

  Поэзия » Гражданская
577 1 0

Пътеводна


Добре дошло ти бяло пеленаче!
Приветствувам малкото юначе,
а то е кротичко в тоя здрач
и не знае що е още плач...

Какъв ли ще го носиш нрав,
най-важно, нека си ни здрав!
А аз край тебе вече крача,
звездици спускат се от здрача

Добре дошъл ти нов Живот!
Светът приема те с Любов!
Какво и име да получиш,
да го изричаш, бързо ще научиш!

Пожелава бабчето - от българската брънка,
през живота ти да няма даже трънка,
а Аврора - цветна северна дъга,
да е пътеводна още от сега!!!

 

 

--- Magnolia Dvortzova ----

 

 

© Snejana Grigorova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??