ПЪТИЩА
А сега накъде?
Много е лесно да кажем:
всеки по пътя си.
Пътят ни беше един.
И го вървяхме,
въпреки всякакви трудности.
А сега накъде?
И кой от двама ни
първи ще тръгне?
Ще бъде много, много добре,
ако обратният път
при тебе ме върне!
© Ник Желев Все права защищены