24 июн. 2011 г., 11:29

Пътища към Нищото 

  Поэзия » Философская
445 0 0
"Пътища към Нищото"
Сиви тълпи -
роботи без усмивки и усти.

Улици към Ада -
магистрали за продадени души.

Тесни решетки -
програмирани дни.

Тъмни прозорци -
мъртвешки очи.

Хиляди влакове -
летящи ковчези.

Линии, вени -
пътища към Нищото.

© Задгробник Евотош Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??