21 мая 2007 г., 23:09

ПЪТУВАНЕ 

  Поэзия
375 0 0
                            ПЪТУВАНЕ

           ОБИЧАМ  ТЕ!  И  ЗНАЯ,
           ЧЕ  БЛИЗОСТ   ТЪРСЯ    И   ЗАРЯД...
           КАКВО,  ЧЕ   ВРЕМЕТО   МИНАВА,
           НЕ СЪМ АЗ МЛАДА, И ТИ ОТДАВНА МЛАД...

          ШУМИ   ДЪЖДЪТ   И   ДНЕС   ПЪТУВАМ.
          ПАК СЪРЦЕТО   СИ   ТИ   ДАВАМ  В ДАР...
         КАКВО  НИ ОТНЕХА ГОДИНИТЕ?!
          И ПАК  ЛИ СЕ ОБИЧАМЕ  С ЖАР?!

         ЕДИН  ДРУГ  НЕВОЛНО  РАНИЛИ,
         ДУШАТА РАНИМА... И  ТЪЖИЛИ  ОЧИ...
         МЕЧТИТЕ   НИ   ЕДНИ   СА    БИЛИ,
         СЪРЦАТА ЗНАЯТ  И ОБИЧТА  ЛИЧИ...

        ЕДИН   ДО   ДРУГ    С   ГОДИНИТЕ
        МНОГО, МНОГО ВЗАИМНО  СМЕ СИ ДАЛИ...
        И    С   ОБИЧТА    СИ   СТАЕНА
        ПО  ПЪТЯ ДЪЛЪГ  СМЕ  ОЦЕЛЯЛИ...      

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??